Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Handbook of food preservation/
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Handbook of food preservation/

Άλλοι συγγραφείς: Rahman, Shafiur, Rahman, M. Shafiur
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York: Mercel Dekker, c1999
Σειρά:Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 94
Θέματα:
Χημεία τροφίμων
Τροφή > Βιομηχανία και εμπόριο
Τροφή > Συντήρηση
Food > Analysis
Food industry and trade
Food > Preservation
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
    ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα.
    Έκδοση: (1996)
  • Food properties handbook /
    ανά: Rahman, Shafiur
    Έκδοση: (1995)
  • Food irradiation : principles and applications /
    Έκδοση: (2001)
  • Aseptic processing and packaging of particulate foods/
    Έκδοση: (1993)
  • Food preservation by moisture control : fundamentals and applications /
    Έκδοση: (1995)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_ttb48ns59tep5rbdoejt3go9t3