Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Ανάλυση τροφίμων :...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
Κύριος συγγραφέας:
Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Γαρταγάνης
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Θεσσαλονίκη :
Γαρταγάνης,
1996
Έκδοση:
5η εκδ.
Θέματα:
Τρόφιμα
>
Ανάλυση
Food
>
Analysis
Τρόφιμα
>
Συστατικά
Food
>
Composition
Food
>
Analysis.
Χημεία τροφίμων
>
Μελέτη και διδασκαλία (Ανώτατη)
Τροφή
>
Βιοτεχνολογία
Τεκμήρια
Περιγραφή
Πίνακας περιεχομένων
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food chemistry/
Έκδοση: (1996)
Χημεία τροφίμων/
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Έκδοση: (1997)
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Έκδοση: (1996)
Χημεία τροφίμων /
ανά: Belitz, Hans-Dieter.
Έκδοση: (2011)
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2004)
×
Φορτώνει......