Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The science of food
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The science of food An introduction to food science, nutrition and microbiology.
Κύριος συγγραφέας:
Gaman, P. M.
Άλλοι συγγραφείς:
Sherrington, K. B.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Oxford :
Pergamon Press Inc.,
1990
Έκδοση:
3rd ed.
Θέματα:
Applied nutrition
Food
>
Composition
Food
>
Microbiology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food science/
ανά: Charley, Helen G.
Έκδοση: (1982)
The microbiology of safe food/
ανά: Forsythe, Steve J.
Έκδοση: (2000)
Essentials of food science/
ανά: Vaclavik, Vickie
Έκδοση: (1998)
Food microbiology /
ανά: Adams, M. R.
Έκδοση: (1995)
Food processing and nutrition /
ανά: Bender, Arnold E.
Έκδοση: (1978)
×
Φορτώνει......