Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food science/
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food science/
Κύριος συγγραφέας:
Charley, Helen G.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Englewood Cliffs, NJ :
Prentice-Hall,
c1982
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food
Nutrition
Cookery
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Φορτώνει......
Παρόμοια τεκμήρια
Foods : a scientific approach /
ανά: Charley, Helen.
Έκδοση: (1997)
Dimensions of food /
ανά: Vaclavik, Vickie A.
Έκδοση: (1998)
The science of food An introduction to food science, nutrition and microbiology.
ανά: Gaman, P. M.
Έκδοση: (1990)
Encyclopedia of foods a guide to healthy nutrition /
Έκδοση: (2002)
Essentials of food science/
ανά: Vaclavik, Vickie
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_6iec2e8u5kg43o68dlbhfbtub6
Φορτώνει......