Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Foods :
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Foods : a scientific approach /
Κύριος συγγραφέας:
Charley, Helen.
Άλλοι συγγραφείς:
Weaver, Connie, 1950-
,
Weaver, Connie
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Upper Saddle River, N.J. :
Merrill,
c1998 [i.e. 1997]
Έκδοση:
3rd ed.
Θέματα:
Food
Nutrition
Cookery
Τρόφιμα
Διατροφή
Μαγειρική
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Encyclopedia of foods a guide to healthy nutrition /
Έκδοση: (2002)
Food science/
ανά: Charley, Helen G.
Έκδοση: (1982)
Genetically engineered foods : are they safé you decide /
ανά: Ticciati, Laura
Έκδοση: (1998)
Essentials of food science/
ανά: Vaclavik, Vickie A.
Έκδοση: (2003)
Dimensions of food /
ανά: Vaclavik, Vickie A.
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......