Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Υγιεινή εργοστασίων επεξεργασί...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Υγιεινή εργοστασίων επεξεργασίας τροφίμων/
Κύριος συγγραφέας:
Καραϊωάννογλου, Πρόδρομος Γ.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Γαρταγάνης
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Θεσσαλονίκη:
Γαρταγάνη,
1986
Έκδοση:
2η έκδ.
Θέματα:
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
>
Υγιεινή
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Βιομηχανική υγιεινή
Food industry and trade
>
Sanitation
Food industry and trade
>
Quality control
Food industry and trade
>
Safety measures
Τεχνολογία τροφίμων
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Υγιειονομικές απόψεις
Food industry and trade
Τρόφιμα
>
Υγεία και υγιεινή
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Υγειονομικές απόψεις
ΤΡΟΦΙΜΑ
>
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τροφή
Εργοστάσια
Υγιεινή της εργασίας
Βιομηχανικές εγκαταστάσεις
Βιομηχανική ασφάλεια
Industrial hygiene
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food science
ανά: Potter, Norman N.
Έκδοση: (1995)
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
ανά: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Έκδοση: (1996)
Principles of food sanitation /
ανά: Marriott, Norman G.
Έκδοση: (1999)
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
ανά: Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα.
Έκδοση: (1999)
Μηχανική τροφίμων : θεμελιώδεις έννοιες-φαινόμενα μεταφοράς-λειτουργικές μονάδες /
ανά: Λαζαρίδης, Χαράλαμπος Ν.
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......