Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The microbiology of meat and p...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The microbiology of meat and poultry /
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Blackie Academic & Professional
Άλλοι συγγραφείς:
Board, R. G.
,
Davies, Andrew
,
Board, Ron
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York :
Blackie Academic & Professional ,
1998 .
Έκδοση:
1st ed.
Θέματα:
Food industry and trade
Food
>
Microbiology
Meat
>
Microbiology
Τρόφιμα
>
Μικροβιολογία
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας
>
Μικροβιολογία
Meat
Poultry
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
HACCP an integrated approach to assuring the microbiological safety of meat and poultry /
Έκδοση: (1996)
HACCP in meat, poultry and fish processing /
Έκδοση: (1995)
Meat and meat products : technology, chemistry and microbiology /
ανά: Varnam, Alan H.
Έκδοση: (1995)
Food microbiology /
ανά: Adams, M. R.
Έκδοση: (1995)
Modern food microbiology/
ανά: Jay, James M. 1927-
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......