Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • HACCP in meat, poultry and fis...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

HACCP in meat, poultry and fish processing /

Άλλοι συγγραφείς: Dutson, Thayne R., 1942-, Pearson, A. M. 1916-, Pearson, A. M., Dutson, T. R.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: London : Blackie Academic & Professional , 1995 .
Σειρά:Advances in meat research ; v.10
Advances in meat research ; v.10
Θέματα:
Fish as food > Quality
Fishery processing > Quality control
Meat industry and trade > Quality control
Meat > Microbiology
Meat > Quality
Food industry and trade
Meat industry and trade
Poultry > Precessing
Food adulteration and inspection
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Quality attributes and their measurement in meat, poultry and fish products /
    Έκδοση: (1994)
  • The microbiology of meat and poultry /
    Έκδοση: (1998)
  • The manual of manufacturing meat quality /
    ανά: Church, P. N.
    Έκδοση: (1992)
  • HACCP an integrated approach to assuring the microbiological safety of meat and poultry /
    Έκδοση: (1996)
  • The Canning of fish and meat /
    Έκδοση: (1995)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_bgrhd1m09aip839cs627gul4g0