Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The Canning of fish and meat /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The Canning of fish and meat /
Άλλοι συγγραφείς:
Footitt, R. J.
,
Lewis, A. S.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Blackie Academic & Professional,
c1995
Θέματα:
Canned fish
Canned meat
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
HACCP in meat, poultry and fish processing /
Έκδοση: (1995)
Quality attributes and their measurement in meat, poultry and fish products /
Έκδοση: (1994)
The almanac of the canning, freezing, preserving industries
Έκδοση: (1993)
The meat we eat /
ανά: Ziegler, Percival Thomas
Έκδοση: (1953)
Technology of meat and meat products /
Έκδοση: (1992)
×
Φορτώνει......