Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
HACCP
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
HACCP an integrated approach to assuring the microbiological safety of meat and poultry /
Άλλοι συγγραφείς:
Sheridan, James J.
,
Buchanan, Robert L.
,
Montville, Thomas J.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Trumbull, Conn :
Food & Nutrition Press, Inc,
c1996
Θέματα:
Meat
>
Microbiology
Poultry products
>
Microbiology
Meat
>
Microbiology.
Poultry products
>
Microbiology.
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
The microbiology of meat and poultry /
Έκδοση: (1998)
HACCP in meat, poultry and fish processing /
Έκδοση: (1995)
Microbiology /
ανά: Prescott, Lansing M.
Έκδοση: (1999)
Prescott's microbiology /
ανά: Willey, Joanne M
Έκδοση: (2011)
Quality attributes and their measurement in meat, poultry and fish products /
Έκδοση: (1994)
×
Φορτώνει......