Παραγωγή συνεκτικού, αναμεμιγμένου και στραγγιστού γιαουρτιού και μελέτη των ιδιοτήτων τους

Η παρούσα μελέτη αποσκοπεί στην παρασκευή συνεκτικού, αναμεμιγμένου και στραγγιστού γιαουρτιού και στη μελέτη της επίδρασης του είδους του γάλακτος (πλήρες/αποβουτυρωμένο), της διαφορετικής θερμικής κατεργασίας του γάλακτος (83οC για 20min/95oC για 20min), της χρήσης κόμμεων και στερεών ενίσχυσης (ξ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Μπλέκου, Μαριάνα, Blekou, Mariana
Άλλοι συγγραφείς: Τζία, Κωνσταντίνα
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV) 2017
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/46790