Μπλέκου, Μ., & Τζία, Κ. (2017). Παραγωγή συνεκτικού, αναμεμιγμένου και στραγγιστού γιαουρτιού και μελέτη των ιδιοτήτων τους. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV).
Παραπομπή Chicago StyleΜπλέκου, Μαριάνα, and Κωνσταντίνα Τζία. Παραγωγή συνεκτικού, αναμεμιγμένου και στραγγιστού γιαουρτιού και μελέτη των ιδιοτήτων τους. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV), 2017.
Παραπομπή MLAΜπλέκου, Μαριάνα, and Κωνσταντίνα Τζία. Παραγωγή συνεκτικού, αναμεμιγμένου και στραγγιστού γιαουρτιού και μελέτη των ιδιοτήτων τους. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV), 2017.
