Παραγωγή συνεκτικού, αναμεμιγμένου και στραγγιστού γιαουρτιού και μελέτη των ιδιοτήτων τους
Η παρούσα μελέτη αποσκοπεί στην παρασκευή συνεκτικού, αναμεμιγμένου και στραγγιστού γιαουρτιού και στη μελέτη της επίδρασης του είδους του γάλακτος (πλήρες/αποβουτυρωμένο), της διαφορετικής θερμικής κατεργασίας του γάλακτος (83οC για 20min/95oC για 20min), της χρήσης κόμμεων και στερεών ενίσχυσης (ξ...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV)
2017
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/46790 |