Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας με Παλλόμενα Ηλεκτρικά Πεδία στο ρυθμό ξήρανσης και τα χαρακτηριστικά υφής των λαχανικών

Η απομάκρυνση της υγρασίας στα τρόφιμα στην βιομηχανία επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της διεργασίας ξήρανσης. Η ξήρανση αυξάνει την διατηρησιμότητα των τροφίμων μειώνοντας την ενεργότητα του νερού, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η ανάπτυξη μικροβίων και αλλοιογόνων χημικών αντιδράσεων, έχει όμως υψηλές ε...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Τσόνας, Θεοφάνης, Tsonas, Theofanis
Άλλοι συγγραφείς: Ταούκης, Πέτρος
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2016
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/44169