Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας ρεβιθιών με παλμικά ηλεκτρικά πεδία στην επανενυδάτωση, την υφή και την εκχύλιση ενδοκυτταρικών συστατικών
Τα όσπρια και συγκεκριμένα τα ρεβίθια είναι γνωστά για τη θρεπτική τους αξία λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες. Παρόλα αυτά, όπως και τα περισσότερα αφυδατωμένα όσπρια, τα ρεβίθια απαιτούν πολύ μεγάλους χρόνους ενυδάτωσης, μέχρι να επιτευχθεί το κατάλληλο ποσοστό υγρασίας και υφής για να...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
2018
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/47698 |