Μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας με Παλλόμενα Ηλεκτρικά Πεδία στο ρυθμό ξήρανσης και τα χαρακτηριστικά υφής των λαχανικών
Η απομάκρυνση της υγρασίας στα τρόφιμα στην βιομηχανία επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της διεργασίας ξήρανσης. Η ξήρανση αυξάνει την διατηρησιμότητα των τροφίμων μειώνοντας την ενεργότητα του νερού, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η ανάπτυξη μικροβίων και αλλοιογόνων χημικών αντιδράσεων, έχει όμως υψηλές ε...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
2016
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/44169 |