Χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών σε τηγανισμένα προϊόντα φρούτων και λαχανικών και διατήρησή τους σε συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας

Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας ήταν η μελέτη της συμβολής των εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών στον περιορισμό της απορρόφησης ελαίου και στη διατηρησιμότητα τηγανισμένων προϊόντων φρούτων και λαχανικών, συσκευασμένων υπό τροποποιημένη ατμόσφαιρα. Οι πρώτες ύλες που επιλέχθηκαν για επικάλ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Γόντικα - Γιαννοπούλου, Μελίνα, Gontika - Giannopoulou, Melina
Άλλοι συγγραφείς: Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2016
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/42889