Γόντικα - Γιαννοπούλου, Μ., & Τζιά, Κ. (2016). Χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών σε τηγανισμένα προϊόντα φρούτων και λαχανικών και διατήρησή τους σε συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΓόντικα - Γιαννοπούλου, Μελίνα, and Κωνσταντίνα Τζιά. Χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών σε τηγανισμένα προϊόντα φρούτων και λαχανικών και διατήρησή τους σε συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2016.
Παραπομπή MLAΓόντικα - Γιαννοπούλου, Μελίνα, and Κωνσταντίνα Τζιά. Χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών σε τηγανισμένα προϊόντα φρούτων και λαχανικών και διατήρησή τους σε συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2016.