Mελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας με υπερυψηλή πίεση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργικών πόσιμων επιδόρπιων Γιαουρτιού
Το γιαούρτι είναι από τα πιο δημοφιλή γαλακτοκομικά προϊόντα παγκοσμίως και απαντάται σε διάφορες μορφές, όπως γιαούρτι τύπου σετ, γιαούρτι ανακατεμένου τύπου και πόσιμο γιαούρτι. Ένας από τους κυριότερους παράγοντες που καθορίζουν την εμπορική επιτυχία του προϊόντος είναι η υφή του. Η υφή του γιαου...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
2015
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/41916 |