Ουλή - Ρούση, Μ., & Ταούκης, Π. (2015). Mελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας με υπερυψηλή πίεση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργικών πόσιμων επιδόρπιων Γιαουρτιού. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΟυλή - Ρούση, Μαρία, and Πέτρος Ταούκης. Mελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας με υπερυψηλή πίεση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργικών πόσιμων επιδόρπιων Γιαουρτιού. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.
Παραπομπή MLAΟυλή - Ρούση, Μαρία, and Πέτρος Ταούκης. Mελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας με υπερυψηλή πίεση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργικών πόσιμων επιδόρπιων Γιαουρτιού. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.