Επίδραση της επεξεργασίας με υπερύψηλη πίεση και της ενζυμικής τροποποίησης των πρωτεϊνών μιγμάτων παρασκευής παγωτού στους ποιοτικές παραμέτρους του
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της βιομηχανίας τροφίμων και της καθημερινής διατροφής. Η ανάγκη για βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων αυτών αλλά και η απαίτηση των καταναλωτών για προϊόντα απαλλαγμένα από πρόσθετες ουσίες (π.χ. σταθεροποιητές) έχει οδηγήσει...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεση και Ανάπτυξη Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
2015
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/41666 |