ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΙΟΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα ζυμωμένα προϊόντα γάλακτος αποτελούν προϊόντα ευρείας κατανάλωσης από ανθρώπους κάθε ηλικιακής ομάδας με υψηλή διατροφική αξία και γνωστά οφέλη για την υγεία. Η υφή των προϊόντων αυτών εξαρτάται από τη σύσταση του γάλακτος και τις εφαρμοζόμενες μεθόδους κατά την παραγωγή τους. Ειδικότερα κατά την...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: ΤΣΕΒΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ, TSEVDOU, MARIA
Άλλοι συγγραφείς: ΤΑΟΥΚΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ
Μορφή: doctoralThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Σχολή Χημικών Μηχανικών 2015
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/41207