Αργέντου, Ε., & Ταούκης, Π. (2015). Επίδραση της επεξεργασίας με υπερύψηλη πίεση και της ενζυμικής τροποποίησης των πρωτεϊνών μιγμάτων παρασκευής παγωτού στους ποιοτικές παραμέτρους του. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεση και Ανάπτυξη Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΑργέντου, Ευαγγελία, and Πέτρος Ταούκης. Επίδραση της επεξεργασίας με υπερύψηλη πίεση και της ενζυμικής τροποποίησης των πρωτεϊνών μιγμάτων παρασκευής παγωτού στους ποιοτικές παραμέτρους του. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεση και Ανάπτυξη Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.
Παραπομπή MLAΑργέντου, Ευαγγελία, and Πέτρος Ταούκης. Επίδραση της επεξεργασίας με υπερύψηλη πίεση και της ενζυμικής τροποποίησης των πρωτεϊνών μιγμάτων παρασκευής παγωτού στους ποιοτικές παραμέτρους του. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεση και Ανάπτυξη Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.