Παραπομπή APA

Αργέντου, Ε., & Ταούκης, Π. (2015). Επίδραση της επεξεργασίας με υπερύψηλη πίεση και της ενζυμικής τροποποίησης των πρωτεϊνών μιγμάτων παρασκευής παγωτού στους ποιοτικές παραμέτρους του. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεση και Ανάπτυξη Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.

Παραπομπή Chicago Style

Αργέντου, Ευαγγελία, and Πέτρος Ταούκης. Επίδραση της επεξεργασίας με υπερύψηλη πίεση και της ενζυμικής τροποποίησης των πρωτεϊνών μιγμάτων παρασκευής παγωτού στους ποιοτικές παραμέτρους του. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεση και Ανάπτυξη Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.

Παραπομπή MLA

Αργέντου, Ευαγγελία, and Πέτρος Ταούκης. Επίδραση της επεξεργασίας με υπερύψηλη πίεση και της ενζυμικής τροποποίησης των πρωτεϊνών μιγμάτων παρασκευής παγωτού στους ποιοτικές παραμέτρους του. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεση και Ανάπτυξη Βιομηχανικών Διαδικασιών. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.