Μελέτη ιδιοτήτων προϊόντων αρτοποιίας εμπλουτισμένων με λειτουργικά συστατικά και υποκατάστατα λιπαρού ή ζάχαρης

Αντικείμενο της παρούσας διδακτορικής διατριβής είναι η μελέτη της υποκατάστασης της σακχαρόζης και του λιπαρού, και ο εμπλουτισμός με διαιτητικές ίνες σε ένα προϊόν αρτοποιίας υψηλής αρέσκειας, το κέικ. Διερευνήθηκε η πλήρης υποκατάστασης της σακχαρόζης από πολυόλες (σορβιτόλη, μαλτιτόλη, μαννιτόλ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Ψιμούλη, Βασιλική, Psimouli, Vasiliki
Άλλοι συγγραφείς: Ωραιοπούλου, Βασιλική
Μορφή: doctoralThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Σχολή Χημικών Μηχανικών 2015
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/41516