Ανάπτυξη τροφίμων πορώδους δομής
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής των ανθρώπων έχει καταστήσει απαραίτητη την κατανάλωση τυποποιημένων τροφίμων, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση και απαιτούν μικρό χρόνο προετοιμασίας. Η ποιότητα των τυποποιημένων τροφίμων είναι ζήτημα μεγάλου πρακτικού ενδιαφέροντος, τόσο για τις βιομηχανίες τροφίμων όσο και...
| Κύριος συγγραφέας: | |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | |
| Μορφή: | doctoralThesis |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Σχολή Χημικών Μηχανικών
2014
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/40013 |
