Ανάπτυξη τροφίμων πορώδους δομής

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής των ανθρώπων έχει καταστήσει απαραίτητη την κατανάλωση τυποποιημένων τροφίμων, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση και απαιτούν μικρό χρόνο προετοιμασίας. Η ποιότητα των τυποποιημένων τροφίμων είναι ζήτημα μεγάλου πρακτικού ενδιαφέροντος, τόσο για τις βιομηχανίες τροφίμων όσο και...

Πλήρης περιγραφή

Κύριος συγγραφέας: Οικονομοπούλου, Βασιλική
Άλλοι συγγραφείς: Κροκίδα, Μαγδαληνή
Μορφή: doctoralThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Σχολή Χημικών Μηχανικών 2014
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/40013