Τεχνολογία Παραγωγής Σνακ Πατάτας (Τσιπς) με χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών και διατηρησιμότητά τους
Σκοπός αυτής της διπλωματικής εργασίας ήταν η μελέτη της συμβολής των εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών HPMC, CMC, χιτοζάνης και πηκτίνης, αλλά και της μεθόδου της προκατεργασίας με υπερυψηλή πίεση στην παραγωγή και με βασική θερμική κατεργασία παραγωγής είτε τηγανίσματος είτε ψησίματος σε μικροκύματ...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Τεχνολογίας Τροφίμων
2014
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/39942 |