Τεχνολογία Παραγωγής Σνακ Πατάτας (Τσιπς) με χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών και διατηρησιμότητά τους

Σκοπός αυτής της διπλωματικής εργασίας ήταν η μελέτη της συμβολής των εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών HPMC, CMC, χιτοζάνης και πηκτίνης, αλλά και της μεθόδου της προκατεργασίας με υπερυψηλή πίεση στην παραγωγή και με βασική θερμική κατεργασία παραγωγής είτε τηγανίσματος είτε ψησίματος σε μικροκύματ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Eftychidis, Charalampos, Ευτυχίδης, Χαράλαμπος
Άλλοι συγγραφείς: Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Τεχνολογίας Τροφίμων 2014
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/39942