Παραπομπή APA

Eftychidis, C., & Τζιά, Κ. (2014). Τεχνολογία Παραγωγής Σνακ Πατάτας (Τσιπς) με χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών και διατηρησιμότητά τους. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Τεχνολογίας Τροφίμων.

Παραπομπή Chicago Style

Eftychidis, Charalampos, and Κωνσταντίνα Τζιά. Τεχνολογία Παραγωγής Σνακ Πατάτας (Τσιπς) με χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών και διατηρησιμότητά τους. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Τεχνολογίας Τροφίμων, 2014.

Παραπομπή MLA

Eftychidis, Charalampos, and Κωνσταντίνα Τζιά. Τεχνολογία Παραγωγής Σνακ Πατάτας (Τσιπς) με χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών και διατηρησιμότητά τους. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Τεχνολογίας Τροφίμων, 2014.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.