Eftychidis, C., & Τζιά, Κ. (2014). Τεχνολογία Παραγωγής Σνακ Πατάτας (Τσιπς) με χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών και διατηρησιμότητά τους. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleEftychidis, Charalampos, and Κωνσταντίνα Τζιά. Τεχνολογία Παραγωγής Σνακ Πατάτας (Τσιπς) με χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών και διατηρησιμότητά τους. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Τεχνολογίας Τροφίμων, 2014.
Παραπομπή MLAEftychidis, Charalampos, and Κωνσταντίνα Τζιά. Τεχνολογία Παραγωγής Σνακ Πατάτας (Τσιπς) με χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών και διατηρησιμότητά τους. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Τεχνολογίας Τροφίμων, 2014.