Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη της γλυκαιμικής απόκρισ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη της γλυκαιμικής απόκρισης αμύλων επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση /
Κύριος συγγραφέας:
Παπαθανασίου, Μαρία
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ταούκης, Πέτρος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Κινητική μελέτη των διατροφικών και ποιοτικών παράμετρων χυμών επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση /
ανά: Πολυδέρα, Αγγελική Κ
Κινητική μελέτη της ψυχρής παστερίωσης με υπερυψηλή υδροστατική πίεση νωπών φιλέτων ψαριού /
ανά: Μαλτέζου, Ιωάννα
Mελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας με υπερυψηλή πίεση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργικών πόσιμων επιδόρπιων Γιαουρτιού
ανά: Ουλή - Ρούση, Μαρία, κ.ά.
Έκδοση: (2015)
Μελέτη της επίδρασης της θερμικής επεξεργασίας και της επεξεργασίας με υπερυψηλή πίεση στην αντιοξειδωτική δράση χυμού από ρόδι
ανά: Κοντόζογλου, Χρυσάνθη Θ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Επεξεργασία λουκάνικου bratwurst με υπερύψηλη υδροστατική πίεση και συγκριτική μελέτη διατηρησιμότητας /
ανά: Καρούση, Κωστιάνα
×
Φορτώνει......