Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Κινητική μελέτη των διατροφικώ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Κινητική μελέτη των διατροφικών και ποιοτικών παράμετρων χυμών επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση /
Κύριος συγγραφέας:
Πολυδέρα, Αγγελική Κ
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μελέτη της γλυκαιμικής απόκρισης αμύλων επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση /
ανά: Παπαθανασίου, Μαρία
Κινητική μελέτη της ψυχρής παστερίωσης με υπερυψηλή υδροστατική πίεση νωπών φιλέτων ψαριού /
ανά: Μαλτέζου, Ιωάννα
Πηκτινομεθυλεστεράση πορτοκαλιού Navel: απομόνωση, καθαρισμός και κινητική μελέτη απενεργοποίησης με υπερυψηλή υδροστατική πίεση
ανά: Δημόπουλος, Γιώργος Η., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Επεξεργασία λουκάνικου bratwurst με υπερύψηλη υδροστατική πίεση και συγκριτική μελέτη διατηρησιμότητας /
ανά: Καρούση, Κωστιάνα
Ψυχρή Παστερίωση Πορτοκαλοχυμού Ποικιλίας Navel με Υπερυψηλή Πίεση
ανά: Γουργουλέτης, Άγγελος Γ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
×
Φορτώνει......