Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη της επίδρασης της θερμο...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη της επίδρασης της θερμοκρασίας αποθήκευσης και της ενεργότητας νερού στη διατηρησιμότητα του ελληνικού καφέ /
Κύριος συγγραφέας:
Ορφανού, Φωτεινή
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ταούκης, Πέτρος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μελέτη της επίδρασης της θερμοκρασίας και της ενεργότητας νερού στις αρωματικές ενώσεις ελληνικού καφέ
ανά: Μακρή, Εμμανουέλα Ι., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Μελέτη της επίδρασης της ενεργότητας νερού στη θερμοανθεκτικότητα ξυλανάσης για χρήση ως χρονοθερμοκρασιακού δείκτη θερμικών διεργασιών /
ανά: Δημητρίου, Λαζάρου
Μελέτη της διάρκειας ζωής της βρεφικής σκόνης γάλακτος ως συνάρτηση της θερμοκρασίας και της ενεργότητας νερού
ανά: Διαμαντόπουλος, Γεώργιος Α., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Κατεργασία του ελαίου του ελληνικού καφέ και εφαρμογή στην παραγωγή στιγμιαίων προϊόντων καφέ-μελέτη της επίδρασηςτων συνθηκών αποθήκευσης στα αρωματικά και την ποιότητα των προϊόντων
ανά: Παλαιοξάρη-Καμπισιούλη, Βασιλική Α., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής υδραστατικής πίεσης στη διατηρησιμότητα πορτοκαλοχυμού Navel /
ανά: Μιχαλακάκη, Αγγελική
×
Φορτώνει......