Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Επεξεργασία λουκάνικου bratwur...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Επεξεργασία λουκάνικου bratwurst με υπερύψηλη υδροστατική πίεση και συγκριτική μελέτη διατηρησιμότητας /
Κύριος συγγραφέας:
Καρούση, Κωστιάνα
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ταούκης, Πέτρος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Πηκτινομεθυλεστεράση πορτοκαλιού Navel: απομόνωση, καθαρισμός και κινητική μελέτη απενεργοποίησης με υπερυψηλή υδροστατική πίεση
ανά: Δημόπουλος, Γιώργος Η., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Κινητική μελέτη της ψυχρής παστερίωσης με υπερυψηλή υδροστατική πίεση νωπών φιλέτων ψαριού /
ανά: Μαλτέζου, Ιωάννα
Παραγωγή και αξιολόγηση γιαούρτης απο γάλα προκατεργασμένο ενζυμικά η με υπερυψηλή υδροστατική πίεση /
ανά: Ελευθερίου, Ευαγγελία
Μελέτη της γλυκαιμικής απόκρισης αμύλων επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση /
ανά: Παπαθανασίου, Μαρία
Κινητική μελέτη των διατροφικών και ποιοτικών παράμετρων χυμών επεξεργασμένων με υπερυψηλή πίεση /
ανά: Πολυδέρα, Αγγελική Κ
×
Φορτώνει......