Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη της εφαρμογής της μεθόδ...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη της εφαρμογής της μεθόδου της υπερυψηλής υδραστατικής πίεσης σε νωπό φιλέτο λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας : επίδραση στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα του προϊόντος /
Κύριος συγγραφέας:
Φραγκόπουλος, Αναστάσιος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ταούκης, Πέτρος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής υδραστατικής πίεσης στη διατηρησιμότητα πορτοκαλοχυμού Navel /
ανά: Μιχαλακάκη, Αγγελική
Επίδραση επεξεργασίας της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στην ποιότητα κια διατηρησιμότητα συσκευασμένων αλλαντικών /
ανά: Κατσαρός, Γιώργος
Επίδραση των παλμικών ηλεκτρικών πεδίων και της υπερυψηλής πίεσης στην απόδοση ποιότητα και διατηρησιμότητα του ελαιόλαδου
ανά: Κουρμπέτη, Ελένη, κ.ά.
Έκδοση: (2017)
Μελέτη της επίδρασης της διεργασίας υπερυψηλής πίεσης στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα έτοιμων προς κατανάλωση προϊόντων με βάση γαλακτώματα μαγιονέζας
ανά: Σπηλιοπούλου, Άννα, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
Επεξεργασία της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης : μελέτη απενεργοποίησης πηκτινομεθυλεστεράσης σε χυμό από σαγκουίνι και βερίκοκο /
ανά: Σιντόση, Βασιλική
×
Φορτώνει......