Μελέτη της εφαρμογής της μεθόδου της υπερυψηλής υδραστατικής πίεσης σε νωπό φιλέτο λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας : επίδραση στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα του προϊόντος /

Κύριος συγγραφέας: Φραγκόπουλος, Αναστάσιος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς: Ταούκης, Πέτρος
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek