Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The microbiological safety of...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The microbiological safety of food in healthcare settings /
Άλλοι συγγραφείς:
Lund, Barbara M
,
Hunter, Paul R.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Oxford:
Blackwell Publishing,
c2008
Θέματα:
Health facilities
>
Food service
>
Safety measures
Health facilities
>
Food service
>
Quality control
Foodborne diseases
>
Prevention
Food
>
Microbiology
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
The microbiological risk assessment of food /
ανά: Forsythe, S. J.,
Έκδοση: (2002)
Food safety 1995 /
Έκδοση: (1995)
Food safety 1996 /
Aviation food safety /
ανά: Sheward, Erica
Έκδοση: (2006)
The microbiological safety and quality of food/
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......