Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Food safety 1995 /
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Food safety 1995 /

Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: University of Wisconsin--Madison Food Research Institute
Άλλοι συγγραφείς: Cochrane, Barbara A., Doyle, M. Ellin, Steinhart, Carol E.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: New York : Marcel Dekker , c1995 .
Θέματα:
Food > Analysis
Food contamination
Food > Toxicology
Foodborne diseases
Nutritionally induced diseases
Food adulteration and inspection
Food > Safety measures
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Food safety 1996 /
  • Food intolerance and the food industry /
    Έκδοση: (2000)
  • Food safety and toxicity /
    Έκδοση: (1997)
  • International standards for food safety /
    Έκδοση: (2000)
  • Food safety and food quality /
    Έκδοση: (2001)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_4j89pj98i0vhri8ob1fio117h0