Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food safety 1996 /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food safety 1996 /
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Food Research Insitute
Άλλοι συγγραφείς:
Steinhart, Carol E.
,
Doyle, M. Ellin
,
Cochrane, Barbara A.
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
New York, NY. :
Marcel Dekker,
29 cm.
Θέματα:
Food adulteration and inspection
Food
>
Safety measures
Foodborne diseases
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food safety 1995 /
Έκδοση: (1995)
International standards for food safety /
Έκδοση: (2000)
Food chemical safety /
Έκδοση: (2002)
Food safety and food quality /
Έκδοση: (2001)
International food safety handbook science, international regulation, and control /
Έκδοση: (1999)
×
Φορτώνει......