Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food safety 1995 /
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food safety 1995 /
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
University of Wisconsin--Madison Food Research Institute
Άλλοι συγγραφείς:
Cochrane, Barbara A.
,
Doyle, M. Ellin
,
Steinhart, Carol E.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Marcel Dekker ,
c1995 .
Θέματα:
Food
>
Analysis
Food contamination
Food
>
Toxicology
Foodborne diseases
Nutritionally induced diseases
Food adulteration and inspection
Food
>
Safety measures
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food safety 1996 /
Food intolerance and the food industry /
Έκδοση: (2000)
Food safety and toxicity /
Έκδοση: (1997)
International standards for food safety /
Έκδοση: (2000)
Food safety and food quality /
Έκδοση: (2001)
×
Φορτώνει......