Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The microbiological risk asses...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The microbiological risk assessment of food /
Κύριος συγγραφέας:
Forsythe, S. J.,
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Oxford, UK. :
Blackwell Science,
c2002
Θέματα:
Food
>
Microbiology
Foodborne diseases
>
Risk factors
Health risk assessment
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food consumption and disease risk : consumer-pathogen interactions /
Έκδοση: (2006)
The microbiological safety of food in healthcare settings /
Έκδοση: (2008)
Cancer risk assessment : a quantitative approach /
ανά: Morris, Samuel C.
Έκδοση: (1990)
Microbiological risk assessment in food processing/
Έκδοση: (2002)
Risk assessment and management handbook : : for environmental, health and safety professionals /
ανά: Kolluru, Rao V.
Έκδοση: (1996)
×
Φορτώνει......