Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Καταστροφή θρεπτικών συστατικώ...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Καταστροφή θρεπτικών συστατικών κατά την θερμική επεξεργασία τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας:
Χατζής, Βασίλειος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων
Άλλοι συγγραφείς:
Μαρούλης, Ζαχαρίας Β., 1957-
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Καταστροφή μικροοργανισμών κατά την θερμική επεξεργασία τροφίμων /
ανά: Μακρής, Θεόδωρος
Μετά την καταστροφή/
ανά: Αρκάς
Έκδοση: (1992)
Πειραματική μελέτη των φαινομένων μεταφοράς θερμότητας και της πτώσης πίεσης κατά τη θερμική επεξεργασία διφασικών ρευστών τροφίμων σε εναλλάκτη θερμότητας διπλού σωλήνα
ανά: Σαράντης, Στυλιανός Δ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Θερμική επεξεργασία λιγνινοκυτταρινούχας βιομάζας
ανά: Μεγαγιάννη, Παναγιώτα, κ.ά.
Έκδοση: (2015)
Νανογαλακτώματα με ενσωμάτωση λειτουργικών συστατικών τροφίμων
ανά: Σκαλτσά, Ελένη, κ.ά.
Έκδοση: (2017)
×
Φορτώνει......