Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) στη βιομηχανία τροφίμων : εφαρμογή στην αλλαντοβιομηχανία ''Νεόφυτος Ε. Χρισοστόμου και Υιοί Λ.Τ.Δ'' /

Κύριος συγγραφέας: Χαραλάμπους, Χαράλαμπος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Ερευνας
Άλλοι συγγραφείς: Πρωτοσύγγελος, Στέφανος
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek