Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The chemical analysis of foods...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The chemical analysis of foods and food products /
Κύριος συγγραφέας:
Jacobs, Morris B., 1905-1965,
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Torondo :
D. Van Nostrad Company,
c1951
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food
>
Analysis
Chemistry, Analytic
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food chemical risk analysis/
Έκδοση: (1997)
Instrumental methods of chemical analysis /
ανά: Ewing, Galen W.
Έκδοση: (1985)
The chemistry and technology of food and food products /
Έκδοση: (1951)
Chemical and functional properties of food components /
Έκδοση: (2002)
Physical methods in chemical analysis /
Έκδοση: (1951)
×
Φορτώνει......