Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Τυροκομία :
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Κύριος συγγραφέας:
Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήνα :
Εκδόσεις Α. Σταμούλης,
c2004
Έκδοση:
2η εκδ.
Θέματα:
Calcium in human nutrition
Dairy products in human nurition
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Ασβέστιο γαλακτοκομικά προϊόντα και υγεία : η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτομικών προϊόντων στην κάλυψη των αναγκών του /
ανά: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Έκδοση: (1992)
Handbook of functional dairy products/
Έκδοση: (2004)
Handbook of dairy foods and nutrition/
ανά: Miller, Gregory D.
Έκδοση: (1994)
Dairy science and technology handbook /
Έκδοση: (1993)
Technologie laitiere /
ανά: Ray, Georges
Έκδοση: (1951)
×
Φορτώνει......