Ανυφαντάκης, Ε. Μ. (2004). Τυροκομία: χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία (2η εκδ.). Αθήνα: Εκδόσεις Α. Σταμούλης.
Παραπομπή Chicago StyleΑνυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ. Τυροκομία: χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία. 2η εκδ. Αθήνα: Εκδόσεις Α. Σταμούλης, 2004.
Παραπομπή MLAΑνυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ. Τυροκομία: χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία. 2η εκδ. Αθήνα: Εκδόσεις Α. Σταμούλης, 2004.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.