Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Technologie laitiere /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Technologie laitiere /
Κύριος συγγραφέας:
Ray, Georges
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
Paris:
Dunod,
1951
Έκδοση:
2em. ed.
Θέματα:
Dairy processing
Dairy products industry
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Dairy science and technology handbook /
Έκδοση: (1993)
Structure of dairy products/
Έκδοση: (2007)
Βουστάσια : γαλακτοπαραγωγή, αναπαραγωγή, άμελξη : οργάνωση χώρων, κατασκευές, εξοπλισμός /
ανά: Κυρίτσης, Σπύρος
Έκδοση: (1986)
Advanced dairy science and technology /
Έκδοση: (2008)
Γαλακτοκομία /
ανά: Βεϊνόγλου, Βίκτωρ
Έκδοση: (1981)
×
Φορτώνει......