Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Cheese rheology and texture /
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Cheese rheology and texture /
Κύριος συγγραφέας:
Gunasekaran, Sundaram
Άλλοι συγγραφείς:
Ak, M. Mehmet
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Boca Raton :
CRC Press,
c2003
Θέματα:
Cheese
>
Texture
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Cheese : chemistry, physics and microbiology /
Έκδοση: (1999)
Dough rheology and baked product texture /
Έκδοση: (1990)
Major cheese groups /
Έκδοση: (1999)
Feta and related cheeses /
Έκδοση: (1996)
Food texture measurement and perception /
ανά: Rosenthal, Andrew J
Έκδοση: (1999)
×
Φορτώνει......