Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Feta and related cheeses /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Feta and related cheeses /
Άλλοι συγγραφείς:
Robinson, R. K.
,
Tamime, A. Y.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Cambridge :
Woodhead Publishing,
c1996
Θέματα:
Cheese
Cheesemaking
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Cheese : chemistry, physics and microbiology /
Έκδοση: (1999)
Major cheese groups /
Έκδοση: (1999)
Cheese rheology and texture /
ανά: Gunasekaran, Sundaram
Έκδοση: (2003)
Chemistry of structure-function relationships in cheese /
Έκδοση: (1995)
Microbiology and biochemistry of cheese and fermented milk /
Έκδοση: (1997)
×
Φορτώνει......