Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Dough rheology and baked produ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Dough rheology and baked product texture /
Άλλοι συγγραφείς:
Faridi, Hamed.
,
Faubion, Jon M.
,
Faridi, Hamed
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Van Nostrand Reinhold,
c1990.
Θέματα:
Dough
>
Mechanical properties.
Baked products
>
Texture.
Dough
>
Mechanical properties
Baked products
>
Texture
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Functional additives for bakery foods /
ανά: Stauffer, Clyde E.
Έκδοση: (1990)
Technology of the materials of baking /
ανά: Matz, Samuel A
Έκδοση: (1989)
Cheese rheology and texture /
ανά: Gunasekaran, Sundaram
Έκδοση: (2003)
Controlled baking : an introduction to controlled small scale commercial and experimental baking in North America /
ανά: Doerry, Wulf T
Έκδοση: (1995)
Baking problems solved /
ανά: Cauvain, Stanley
Έκδοση: (2001)
×
Φορτώνει......