Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Functional additives for baker...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Functional additives for bakery foods /
Κύριος συγγραφέας:
Stauffer, Clyde E.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Van Nostrand Reinhold,
c1990
Θέματα:
Baked products
Food additives
Dough
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Bakery products : science and technology /
Έκδοση: (2006)
Bakery food manufacture and quality : water control and effects /
ανά: Cauvain, Stanley P.
Έκδοση: (2000)
Essential guide to food additives /
Έκδοση: (2000)
Food additives : toxicology, regulation, and properties : /
Έκδοση: (1997)
Food additive user's handbook /
Έκδοση: (1997)
×
Φορτώνει......