Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Κινητική μελέτη της επίδρασης...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Κινητική μελέτη της επίδρασης των συνθηκών συντήρησης στην ποιότητα κατεψυγμένων λαχανικών /
Κύριος συγγραφέας:
Ψιμούλη, Βασιλική
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Κινητική μελέτη της επίδρασης της ωσμωτικής προκατεργασίας με προσθήκη αντιμικροβιακού στην ποιότητα και τη διατηρησιμότητα φιλέτων τόνου /
ανά: Σοφρά, Χρυσούλα
Μελέτη και ανάπτυξη μοντέλων μεταβολής ποιότητας κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων /
ανά: Δερμεσονλούογλου, Ευφημία
Μελέτη δεικτών ποιότητας και ανάπτυξη μοντέλων διατηρησιμότητας κατεψυγμένων λαχανικών /
ανά: Σκιαδόπουλος, Τάσος
Κινητική μελέτη απόκρισης ενζυμικών και φωτοχημικών χρονοθερμοκρασιών ολοκληρωτών για τον έλεγχο της αλυσίδας κατεψυγμένων τροφίμων /
ανά: Τσατσαράγκου, Κλεοπάτρα
Οσμωτική προκατεργασία κατεψυγμένων λαχανικών και φρούρων /
ανά: Κωτσιομύτης, Χαρίλαος
×
Φορτώνει......