Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη υποκατάστασης λιπαρών ο...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη υποκατάστασης λιπαρών ουσιών και σακχαρόζης σε προϊόντα αρτοποιϊας : μπισκότα /
Κύριος συγγραφέας:
Ζούλιας, Εμμανουήλ Ι
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μελέτη υποκατάστασης ζάχαρης και λιπαρών στις ιδιότητες του κέικ /
ανά: Χαρίτογλου, Χρυσή
Υποκατάσταση των λιπαρών στα τρόφιμα /
ανά: Ζούλιας, Εμμανουήλ Ι
Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αρτοποιΐας με μερική υποκατάσαταση λιπαρών και πλούσιο πρωτεϊνικό περιεχόμενο
ανά: Καφύρα, Μαρία- Στυλιανή- Γεωργία, κ.ά.
Έκδοση: (2017)
Πειραματική μελέτη και θερμοδυναμική ανάλυση διαλυτότητας σακχαρόζης σε δυαδικά και τριαδικά μίγματα αλκοόλης/οξέος/νερού /
ανά: Πολυδώρου, Σπυριδούλα
Μελέτη υποκατάστασης ασβεστολιθικών αδρανών με ποζολανικά πρόσθετα σε κονιάματα /
ανά: Γκάνης, Δημήτριος
×
Φορτώνει......